dizajn i web dizajn izrada internet sajtova i dizajn kataloga

plumCMS može da se implementira na skoro svaki sajt ali prevashodno je namenjen sajtovima koji su zasnovani na Plum platformi za izradu sajtova. PlumDesign je projektovao platformu za izradu sajtova bez obzira da li se radi o statickim ili dinamickim stranicama ili kombinovano, a u osnovi platforme je jedinstvena struktura sistemskih fajlova, modularna implemetacija aplikacija i permanentno usavršavanje programskog koda. Na ovaj nacin postignit je visok stepen pouzdanosti rada sajta i lako održavanje bez obzira da li je sadržaj sajta na jednom ili više jezika.

detaljnije ... >
dizajn i web dizajn izrada internet sajtova i dizajn kataloga

plumCMS proizvod je višegodišnjeg iskustva u interakciji sa klijentima prilikom izrade i održavanja internet sajtova. To je softversko rešenje kojim se na brz, jednostavan i jeftin nacin ažuriraju internet stranice sajta. Sastoji se iz više modula koji se implementiraju u zavisnosti od potreba klijenta

plumCMS je Softversko rešenje za upravljenje sadržaja internet stranica izrađenih na Plum platformi. CMS ili Content Management System je opšteprihvaceni naziv za softver ili sistem koji služi za upravljanje sadržaja na sajtu. Sastoji se iz velikog broja programskih alata i aplikacija kojima se unosi, menja, organizuje i briše sadržaj na sajtu.

< ... nazad