dizajn i web dizajn izrada internet sajtova i dizajn kataloga

plumDesign od osnivanja pružio svojim klijentima preko 2.500 grafičkih rešenja.
Dizajn obuhvata impresivno različite oblasti primene. U plumDesign osmišljen je i realizovan veliki broj internet stranica, najrazličitijih grafičkih interfejsa, scenarija i dizajna softvera, animacija, interaktivnih aplikacija, plakata, reklamnih panoa, bilborda, oglasa za magazine, knjige, tematskih reklama za časopise, nagradnih igara, ambalaže proizvoda.
Velika konkurentska prednost je vrhunska sistematizacija i arhiviranje informacija.
Posebno izdvajamo usluge organizacije, dizajna i realizacije obimnijih kataloga proizvoda, sa kompletnim rešenjem – od idejnog projekta do kataloškog predstavljanja proizvoda.

plum cms e mail marketing cms za samostalno azuriranje sata

PlumCMS proizvod je višegodišnjeg iskustva u interakciji sa klijentima prilikom izrade i održavanja internet sajtova. To je softversko rešenje kojim se na brz, jednostavan i jeftin nacin ažuriraju internet stranice sajta. Sastoji se iz više modula koji se implementiraju u zavisnosti od potreba klijenta:

Prednosti dinamicki generisanih strana preko CMS-a su:

  • nije potreban dodatni softver za obradu stranica
  • unete izmene su trenutno vidljive na sajtu
  • nema mukotrpnog posla oko sinhronizacije i organizacije dokumenata i direktorijuma na serveru i vašem kompjuteru
  • automatska optimizacija programskog koda za internet pretraživace (SEO-Search Engine Optimization)

kultura fotografije umetnicka i profesionalna fotografija

Istorija plumDesign neodvojiva je od permanentnog razvoja kulture fotografije. Fotografija je često korišćen element impulsnog prenošenja vizuelne poruke

galeriju fotografija plumDesign, čiji je autor Aleksandar Jovanovic možete pogledati na posebnom Internet sajtu www.photoplum.com

fotografije su grupisane kao lična iskustva (travel experience, art experience, nature experience i serbia experience) i prikazane su profesionalne, amaterske i eksperimentalne fotografije slikane u periodu os 2004 do danas

web hosting veb hosting paketi

Svi Plum Hosting paketi podrazumevaju sve raspoložive funkcionalnosti za potrebe obrade i skadištenja podataka u granicama uobičajenih intenziteta i obima angažovanja.

Plum Design je distributer usluga Cobalt Web (Townshend, Hayle, UK) i istovremeno pruža tehnicku podršku. Serverski resursi i podrška koji nam stoje na raspolaganju ispunjavaju do sada sve zahteve koji su se pojavili tokom cetvorogodišnje saradnje.

Paketi u ponudi su kreirani tako da ispunjavaju zahteve korisnika u segmentu koji koriste, bez plaćanja servisa koji se ne koriste ili koriste u zanemarljivom obimu u odnosu na druge usluge.  

Hosting usluge su ponudene preko paketa formiranih prema nameni, a na osnovu analize dosadašnjeg korišcenja serverskih resursa.